Üdvözlünk szappanyos oldalunkon!

Ismerkedj meg a kecsketejes levendulás szappannyal

Összetevők


Kistermelői Extra Szűz Olívaolaj

Szicília

Kistermelői Nyers Kecsketej

Magyar

Kistermelői Levendula Virág Szárítmány

Magyar

Kistermelői Levendula BIO Illóolaj

Magyar

ALAPANYAGOK TULAJDONSÁGAI


olivaolaj
Extra Szűz Olívaolaj

Számos jó tulajdonsága mellett rugalmasan tartja bőrünket, nem tömíti el a pórusokat. Jellemzően apró, sűrű habot ad.

kecsketej
Nyers Kecsketej

Ahogy belsőleg, úgy külsőleg is gazdag tárháza minden jónak. Ápolja bőrünket, bőr érzékenységeket nyugtat. Krémes lágyságot ad a szappanynak.

levendulavirag
Levendula

Gyulladáscsökkentő, antibakteriális, nyugtató hatása mellett mennyei illata miatt szeretik legtöbben a levendulát. A természet adta színtiszta szépség árad rajta keresztül hozzánk.

Alapanyagok termelői


olajbogyoszedes
Le Valli-Szicília

Extra Szűz Olívaolaj

Szicília délnyugati részén termesztik helyi kistermelők a 'valle del belice' és 'val di mazara' olajbogyókat. A Le Valli olívaolaj sajtolóban nyerik ki a környék gazdálkodóinak válogatott terméséből a legfinobb minőségű extra szűz olívaolajat. A szüretelés kézzel történik, rázással, veregetéssel a fák alá kifeszített hálókba. Az olaj kinyerését hidegsajtolással végzik, hőkezelési vagy vegyi eljárások alkalmazása nélkül. Adalékanyagot nem tartalmaz, szűretlen. Ezt az étkezési legjobb minőségű olívaolajat használjuk szappanunk 100%-os alapanyagaként, hogy biztosan a legtisztább végeredményhez juthassunk.

kovariek_kecskefarmja
Kővári Kecskefarm-Káptalantóti

Nyers Kecsketej

1999-ben költözött Budapestről a Csobánc lábához közel eső egy hektáros területre a Kővári család. Az eredetileg tanár foglalkozású házaspár Éva és Kolos saját bőrükön tapasztalták ki az állattartással járó életformát.Többek között kecskét, mangalicát, szamarat, lovat, baromfit tartanak. 15 év munkájával változtatták a bozótot virágos kertté. Tanyájukat nem reklámozzák, a bevezető út elején sincs jelző tábla, mégis egész évben járnak hozzájuk közelről és távolról az elégedett vevők, törzsvevők. Tevékenységük minőségének talán nincs is jobb mutatója.
levendulaszedes
Dobay Család-Zalaszentmárton

Levendula virág szárítmány

A 2006-os évben költöztünk Zalaszentmártonba. Vonzódásunk a gyógynövényekhez régebbre nyúlik vissza, viszont ezt a közös vonzódásunkat itt volt lehetőségünk ismeretté, gyakorlattá alakítani. Négy év kecsketartás után ötlött fel a szappankészítés gondolata. A környezetünk visszajelzései, és saját érzéseink is arra buzdítottak minket, hogy a lehető legjobban mélyítsük el a szappankészítés gyakorlatát. 2009 óta készítünk szappant, és büszkék vagyunk rá, hogy saját gyógynövényeink szárítmányaival gazdagíthatjuk termékeinket.

levendulaolaj
Dörgicsei Levendula Major-Dörgicse

Bio levendula illóolaj

Demján Ildikó, orvos-természetgyógyász álmaként valósult meg Dörgicsén a több hektáros, saját lepárlóval büszkélkedő, bio minősítésű levendula ültetvény. A saját termesztésű és lepárlású illóolajból és szárított virágból többek között levendulás finomságok és kézműves ajándéktárgyak készülnek. „Elkötelezett munkatársaimmal szeretném bebizonyítani, hogy Magyarországon is lehet minőségi alapanyagokból minőségi termékeket előállítani. Mottónk: A levendula a házipatika alapszere, minden házban ott a helye.”

Termékpalettánk


Olivaszappany_mintacsomag_kicsi

Kicsi mintacsomag

Vizes csalános
1 db 45gr
Natúr kecsketejes
1 db 45gr
Körömvirágos Kecsketejes
1 db 45gr
Levendulás Kecsketejes
1 db 45gr

2750.-

2500.-

Olivaszappany_mintacsomag_nagy

Normál mintacsomag

Vizes csalános
1 db 90gr
Natúr kecsketejes
1 db 90gr
Körömvirágos Kecsketejes
1 db 90gr
Levendulás Kecsketejes
1 db 90gr

5500.-

5000.-

Kapcsolat


Székhelyünk
Dobom Alkotó Tér Kft.
Zalaszentmárton, Kossuth utca 47.
Mobil: (36) 30 276 2485
Email
info@szappany.hu
További kapcsolódási pontok