Üdvözlünk szappanyos oldalunkon!

Ismerkedj meg a kecsketejes levendulás szappannyal

Összetevők


Kistermelői Extra Szűz Olívaolaj

Szicília

Kistermelői Nyers Kecsketej

Magyar

Kistermelői Levendula Virág Szárítmány

Magyar

Kistermelői Levendula BIO Illóolaj

Magyar

ALAPANYAGOK TULAJDONSÁGAI


olivaolaj
Extra Szűz Olívaolaj

Számos jó tulajdonsága mellett rugalmasan tartja bőrünket, nem tömíti el a pórusokat. Jellemzően apró, sűrű habot ad.

kecsketej
Nyers Kecsketej

Ahogy belsőleg, úgy külsőleg is gazdag tárháza minden jónak. Ápolja bőrünket, bőr érzékenységeket nyugtat. Krémes lágyságot ad a szappanynak.

levendulavirag
Levendula

Gyulladáscsökkentő, antibakteriális, nyugtató hatása mellett mennyei illata miatt szeretik legtöbben a levendulát. A természet adta színtiszta szépség árad rajta keresztül hozzánk.

Alapanyagok termelői


olajbogyoszedes
Le Valli-Szicília

Extra Szűz Olívaolaj

Szicília délnyugati részén termesztik helyi kistermelők a 'valle del belice' és 'val di mazara' olajbogyókat. A Le Valli olívaolaj sajtolóban nyerik ki a környék gazdálkodóinak válogatott terméséből a legfinobb minőségű extra szűz olívaolajat. A szüretelés kézzel történik, rázással, veregetéssel a fák alá kifeszített hálókba. Az olaj kinyerését hidegsajtolással végzik, hőkezelési vagy vegyi eljárások alkalmazása nélkül. Adalékanyagot nem tartalmaz, szűretlen. Ezt az étkezési legjobb minőségű olívaolajat használjuk szappanunk 100%-os alapanyagaként, hogy biztosan a legtisztább végeredményhez juthassunk.

kecsketej_kerestetik
Keresünk forrást kecsketejre

Nyers Kecsketej

Keresünk olyan tiszta kecsketej forrást aki szívesen szolgáltatna termékeink számára kellő minőségű, szűrt, friss kecsketejet.

levendulaszedes
Dobay Család-Zalaszentmárton

Levendula virág szárítmány

A 2006-os évben költöztünk Zalaszentmártonba. Vonzódásunk a gyógynövényekhez régebbre nyúlik vissza, viszont ezt a közös vonzódásunkat itt volt lehetőségünk ismeretté, gyakorlattá alakítani. Négy év kecsketartás után ötlött fel a szappankészítés gondolata. A környezetünk visszajelzései, és saját érzéseink is arra buzdítottak minket, hogy a lehető legjobban mélyítsük el a szappankészítés gyakorlatát. 2009 óta készítünk szappant, és büszkék vagyunk rá, hogy saját gyógynövényeink szárítmányaival gazdagíthatjuk termékeinket.

levendulaolaj
Dörgicsei Levendula Major-Dörgicse

Bio levendula illóolaj

Demján Ildikó, orvos-természetgyógyász álmaként valósult meg Dörgicsén a több hektáros, saját lepárlóval büszkélkedő, bio minősítésű levendula ültetvény. A saját termesztésű és lepárlású illóolajból és szárított virágból többek között levendulás finomságok és kézműves ajándéktárgyak készülnek. „Elkötelezett munkatársaimmal szeretném bebizonyítani, hogy Magyarországon is lehet minőségi alapanyagokból minőségi termékeket előállítani. Mottónk: A levendula a házipatika alapszere, minden házban ott a helye.”

Termékpalettánk


Kapcsolat


Dobom Alkotó Tér Kft.
8296 Hegyesd Petőfi utca 28.
Mobil: (36) 30 276 2485
Email
info@szappany.hu
További kapcsolódási pontok

Kosár

Az alábbi szappanyok vannak kosarában