Üdvözlünk szappanyos oldalunkon!

Ismerkedj meg a vizes csalános szappannyal

Összetevők


Kistermelői Extra Szűz Olívaolaj

Szicília

Kistermelői Csalán Szárítmány

Magyar

ALAPANYAGOK TULAJDONSÁGAI


olivaolaj
Extra Szűz Olívaolaj

Számos jó tulajdonsága mellett rugalmasan tartja bőrünket, nem tömíti el a pórusokat. Jellemzően apró, sűrű habot ad.

csalan
Csalán Szárítmány

A bőr feszességét növeli, sebgyógyító hatása is ismert, és még ekcémára is nyugtatólag hat.Továbbá hajmosó szappanként is javasoljuk, mivel a haj zsírosodásra, korpára és még kopaszodásos tünetek ellen is jótékony hatással bír. Amennyiben haj mosásra kívánod használni, érdemes egy enyhe, finom gyümölcs ecetes öblítővel kezelni a hajat mosás után.

Alapanyagok termelői


olajbogyoszedes
Le Valli-Szicília

Extra Szűz Olívaolaj

Szicília délnyugati részén termesztik helyi kistermelők a 'valle del belice' és 'val di mazara' olajbogyókat. A Le Valli olívaolaj sajtolóban nyerik ki a környék gazdálkodóinak válogatott terméséből a legfinobb minőségű extra szűz olívaolajat. A szüretelés kézzel történik, rázással, veregetéssel a fák alá kifeszített hálókba. Az olaj kinyerését hidegsajtolással végzik, hőkezelési vagy vegyi eljárások alkalmazása nélkül. Adalékanyagot nem tartalmaz, szűretlen. Ezt az étkezési legjobb minőségű olívaolajat használjuk szappanunk 100%-os alapanyagaként, hogy biztosan a legtisztább végeredményhez juthassunk.

csalanszedes
Dobay Család-Zalaszentmárton

Csalán levél szárítmány

A 2006-os évben költöztünk Zalaszentmártonba. Vonzódásunk a gyógynövényekhez régebbre nyúlik vissza, viszont ezt a közös vonzódásunkat itt volt lehetőségünk ismeretté, gyakorlattá alakítani. Négy év kecsketartás után ötlött fel a szappankészítés gondolata. A környezetünk visszajelzései, és saját érzéseink is arra buzdítottak minket, hogy a lehető legjobban mélyítsük el a szappankészítés gyakorlatát. 2009 óta készítünk szappant, és büszkék vagyunk rá, hogy saját gyógynövényeink szárítmányaival gazdagíthatjuk termékeinket.

Termékpalettánk


Kapcsolat


Dobom Alkotó Tér Kft.
8296 Hegyesd Petőfi utca 28.
Mobil: (36) 30 276 2485
Email
info@szappany.hu
További kapcsolódási pontok

Kosár

Az alábbi szappanyok vannak kosarában