Üdvözlünk szappanyos oldalunkon!

Ismerkedj meg mind a négy szappannyal egyszerre

Tegye próbára, együtt jobb az ára!

Egy szép napon felkerekedett a tündér, és hátrahagyva a forrást belépett az anyag birodalamába. Mikor rálelt az olajfára és véghezvitte a átalakítást, öröm és melegség töltötte el a szívét, mert tudta, hogy ami létrejött az jó. A tündér ajándéka a színtiszta olívaszappan volt amit most próbára kínálunk önnek kedves látogató.

Erőssége nem a habja, se nem a vízben állás mestersége, viszont amit szappan tud a bőrnek adni, azt hiánytalanul és teljes odaadással teszi.

Minden szappany teljesen vegyszermentes, színtiszta olívaolaj alapú csodaszappan. Nem elég, hogy természetes és növényi, de sem pálmazsírt sem más zsiradékot nem tartalmaz a kecsketejben lévő zsíron és olívaolajon kívül. Nagyüzemi alapanyagot nem talál bennük, csakis személyes kapcsolatokban bízunk, ezért bátorkodunk a legérzékenyebbeknek, legígényesebbeknek is ajánlani termékeinket.
Összeállítottunk egy csomagot, azoknak akik megismerkednének szappanyjainkkal, de nem tudják eldönteni, hogy melyik való nekik, vagy kíváncsiak mind a négyre. A legjobban teszi, ha bőrére bízza!

Mit tartalmaz a mintacsomag?

Natur_olivaszappany_kecsketejjel

Kecsketejes Natúr Olívaszappany

A joli jóker, ha már mindent kipróbált de semmi sem használt, ebben a szappanyban valószínűleg nem fog csalódni! Az ekcémát reggelire szokta megenni ez a csodaszerzet. Javasoljuk ezért száradásra hajlamos, érzékeny, ekcémás bőrre , akár babáknak és gyerekeknek is jó szívvel!

Bővebben a termék aloldalán
Csalanos_olivaszappany_tisztitott_vizzel

Csalános Vizes Olívaszappany

Az egyetlen kecsketej mentes betyár a csapatban. Egyszerűsége csak a nagyszerűségével vetekszik, olívaolaj és csalán, semmi más. Semlegesebb vagy zsíros bőrűeknek javasoljuk leginkább.

Bővebben a termék aloldalán
Olivaszappany_mintacsomag

A mintacsomag

Vizes csalános
1 db 90gr
Natúr kecsketejes
1 db 90gr
Körömvirágos Kecsketejes
1 db 90gr
Levendulás Kecsketejes
1 db 90gr

8700.-

8000.-

Kapcsolat


Dobom Alkotó Tér Kft.
8296 Hegyesd Petőfi utca 28.
Mobil: (36) 30 276 2485
Email
info@szappany.hu
További kapcsolódási pontok

Kosár

Az alábbi szappanyok vannak kosarában